Меню сайта |
|
 |
Категории раздела |
|
 |
Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
 |
Форма входа |
|
 |
|
В категории материалов: 5 Показано материалов: 1-5 |
|
Сортировать по:
Дате ·
Названию ·
Рейтингу ·
Комментариям ·
Просмотрам
Щоб приготувати окремі види
продуктів, потрібно користуватись рекомендованими
рецептами, які вміщені при описанні відповідних способів переробки.
Статті |
Просмотров: 1666 |
Добавил: vavysik |
Дата: 07.05.2013
|
|
Щоб зберегти заготовлені про запас
продукти харчування, потрібно створити умови, при яких затримується або
зовсім припиняється розвиток шкідливих видів мікроорганізмів, що викликають
псування продуктів.
Статті |
Просмотров: 1249 |
Добавил: vavysik |
Дата: 07.05.2013
|
|
Первинна обробка сировини для
консервування складається з ряду послідовних операцій, під час яких залежно
від виду овочів, плодів та інших продуктів провадиться очистка, сортування,
подрібнення й переробка одним із способів, що найбільш доступний у домашньому
господарстві.
Статті |
Просмотров: 1753 |
Добавил: vavysik |
Дата: 07.05.2013
|
|
Для консервування продуктів потрібно
заздалегідь підготувати необхідну кількість скляних банок, балонів або
дерев’яну бочку для квашення капусти, соління огірків та інших овочів.
Статті |
Просмотров: 1703 |
Добавил: vavysik |
Дата: 07.05.2013
|
|
Щоб зберегти протягом тривалого часу
харчові продукти, які швидко псуються, застосовують різні способи
консервування.
Статті |
Просмотров: 1696 |
Добавил: vavysik |
Дата: 07.05.2013
|
|
|
|
Поиск |
|
 |
|