Воскресенье
13.07.2025
22:38
Приветствую Вас Гость
RSS
 
Технологія заготівлі та зберігання продуктів
Главная Регистрация Вход
Каталог статей »
Меню сайта

Категории раздела
Статті [5]
Рецепти [10]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » Статьи » Статті

В категории материалов: 5
Показано материалов: 1-5

Сортировать по: Дате · Названию · Рейтингу · Комментариям · Просмотрам
Щоб приготувати окремі види продуктів, потрібно користуватись рекомендова­ними рецептами, які вміщені при описанні відповідних способів переробки.
Статті | Просмотров: 1666 | Добавил: vavysik | Дата: 07.05.2013 | Комментарии (0)

Щоб зберегти заготовлені про запас продукти хар­чування, потрібно створити умови, при яких затримує­ться або зовсім припиняється розвиток шкідливих видів мікроорганізмів, що викликають псування продуктів.
Статті | Просмотров: 1249 | Добавил: vavysik | Дата: 07.05.2013 | Комментарии (0)

Первинна обробка сировини для консервування скла­дається з ряду послідовних операцій, під час яких за­лежно від виду овочів, плодів та інших продуктів прова­диться очистка, сортування, подрібнення й переробка одним із способів, що найбільш доступний у домашньо­му господарстві.
Статті | Просмотров: 1753 | Добавил: vavysik | Дата: 07.05.2013 | Комментарии (0)

Для консервування продуктів потрібно заздалегідь підготувати необхідну кількість скляних банок, балонів або дерев’яну бочку для квашення капусти, соління огір­ків та інших овочів.
Статті | Просмотров: 1703 | Добавил: vavysik | Дата: 07.05.2013 | Комментарии (0)

Щоб зберегти протягом тривалого часу харчові про­дукти, які швидко псуються, застосовують різні способи консервування.
Статті | Просмотров: 1696 | Добавил: vavysik | Дата: 07.05.2013 | Комментарии (0)

Поиск

Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz